Dewitte Freddy: voor een kwaliteitsvolle badkamerrenovatie in Brugge

Loodgieter Dewitte Freddy uit Brugge helpt u graag verder met een kwaliteitsvolle badkamerrenovatie in Brugge en omstreken. U kunt op ons rekenen voor verschillende sanitaire diensten, zoals het herstellen of vervangen van toiletten, en het herstellen of ombouwen van uw ligbad. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn steeds telefonisch, via mail of via het contactformulier bereikbaar.

Nieuwe inloopdouche in badkamer in Brugge
Gebruiksvriendelijke inloopdouche
Badkamerrenovatie in West-Vlaanderen
1/1

Onderhoud en herstelling van uw badkamer

Dewitte Freddy helpt u graag verder bij het onderhouden, herstellen of ombouwen van uw badkamer. Met onze uitgebreide ervaring en vakkennis garanderen wij een correcte en keurige afwerking van al uw sanitaire werken. U kunt op ons rekenen voor al uw installaties en reparaties. Dewitte Freddy vervangt en herstelt onder meer uw kraanwerk.

Naast algemene sanitaire werken zijn wij bovendien ook gespecialiseerd in het aanpassen van badkamers voor ouderen. Heeft u een oude badkamer met ligbad? Dan kunt u ons inschakelen om dit vakkundig om te bouwen naar een aangename en veilige inloopdouche met handgrepen. Wij plaatsen eveneens hangtoiletten met bijbehorende steunbaren.

Neem contact op met Dewitte Freddy

Reken op het vakmanschap van Dewitte Freddy voor uw badkamerrenovaties in Brugge en omstreken. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag verder met professioneel advies. Wij zijn er om u te helpen. Aarzel bovendien niet om uw gratis offerte aan te vragen. U kunt ons telefonisch, via mail of via het invulformulier op deze website bereiken.

Badkamerrenovatie Dewitte Freddy regio Brugge, Oostende